Tjašine sanjske počitnice

Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj Foto: Osebni arhiv Tjaša Kokalj
Tjaša Kokalj si je morske radosti privoščila tudi v jesenskem času, ko sta se s fantom Dariom odpravila na križarjenje.
Oglej si celoten članek

Tjaša Kokalj si je kljub napornemu urniku odtrgala teden dni zase in za svojega najdražjega, s katerim sta se odpravila na romantično križarjenje. Manekenka in voditeljica, ki si je na poti ogledala Barcelono, Palma de Mallorco, Malto, Sicilijo in Neapelj, naj je zaupala, da je bil to najboljši dopust do sedaj, v spomin pa se ji je najbolj vtisnil vzpon na vulkan.

"Čeprav sva bila na dopustu le en teden, se mi je zdelo veliko dlje, saj sva bila vsak dan v drugem mestu in videla toliko stvari. Med raziskovanjem plaž, saj je moj Dario nor na sonce in morje, jaz pa sem na trenutke rahlo živčna oseba, če nimam vsega pod nadzorom, sem se močno udarila v kazalec na nogi, s katerim sem se naslednji dan povzpela na Etno in pozneje še na Vezuv. Čeprav sem bila v bolečinah, je bilo zelo lepo,"  nam je pred kratkim zaupala voditeljica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.