To bi se za Franka Bajca lahko slabo končalo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Njegov sledilec pravi, da je “norc”.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec Kmetije in tekmovalec šova Zvezde plešejo, Franko Bajc, uživa na morju, kjer pa več kot očitno ne poležava le na plaži.

Postavni mladenič je namreč pustolovskega duha in obožuje adrenalin, kar je dokazal tudi s posnetkom, ki ga je objavil na Instagramu in ki je nekaterim pognal strah v kosti.

Magazin Priznala sta! Franko Bajc in Svetlana Cigoj skupaj na morju

Bajc se je namreč vrgel s pečine, in to na glavo. “Življenje je zelo dragoceno, vem, da adrenalin je top, samo ena napaka, in lahko se obrne vse narobe,...,srečo želim in previdno…” ga je posvarila sledilka, več oboževalcev pa mu je položilo na srce, naj se pazi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:37 9. Julij 2019.

    ne išči pomoči , ko boš v invalidskem vozičku !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.