"To bi si Peaches želela"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Bob Geldof je kljub veliki bolečini spregovoril na pogrebu svoje hčerke Peaches.
Oglej si celoten članek

Včeraj so se v cerkvi St. Mary Magdalene and St. Lawrence poslovili od Peaches Geldof. Na pogrebu je bilo poleg najožjih družinskih članov in prijateljev tudi veliko slavnih oseb. Med drugim so prišli Sarah Ferguson - Fergie, Stingova žena Trudie Styler, manekenka Kate Moss, starleta Alexa Chung in nekdanji basist skupine The Rolling Stones Bill Wyman.

Kot so številni napovedali, je pred žalujočimi spregovoril Peachesin oče Bob Geldof, ki je tudi zvezdnike pozval, naj njegovim vnukom stojijo ob strani. "Bob je dal vsem jasno vedeti, da ne želi, da bi se morala otroka s svojimi čustvi spopadati sama, in da bo Tom prejel pomoč, ki jo potrebuje. Pri tem je poudaril, da ne govori o pomoči, ki bi trajala en dan, ampak celo življenje. To bi si Peaches želela,“ je izdal eden od gostov.

Peaches je umrla 7. aprila. Zakaj je dočakala le 25 let, še ni znano. Za seboj je pustila moža Thomasa Cohena in dva sinova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.