To bo La Toyina nova kariera

Foto: Saša Despot La Toya
La Toya se po enem letu medijskega premora vrača na sceno, a ne v takšni vlogi kot smo je vajeni.
Oglej si celoten članek
"Vsi so služili na moj račun, meni pa so govorili, da sem še kar in me temu primerno tudi plačevali. Kljub temu, da sem privabljala goste, medtem ko so druge punce le sedele, sem bila plačana enako kot one. Zaradi tega sem bila pogosto žalostna, zato sem se tudi odločila, da se malo umaknem," o enoletnem medijskem premoru pravi La Toya, ki pa ta čas ni počivala, temveč snovala nove načrte in kot animatorka delala v enem izmed nočnih klubov v Trebnjem. A nekdanja pornesa pravi, da to ni delo, ki bi ga lahko opravljala več let, zato je ves čas razmišljala, da bi se lotila nečesa novega.
 
Glede na to, da že od nekdaj obožuje glasbo in jo ogromno posluša, se je odločila, da se bo preizkusila kot D.J.-ka. "Imam nekaj prijateljev, ki so lastniki klubov na Hrvaškem in s katerimi se že dogovarjam za prve nastope. Konec avgusta grem na šolanje, imam pa tudi že menedžerja, ki mi bo urejal nastope, tako da bom sama skrbela le za glasbo in izgled. Vrtela bom komercialo, take bolj nežne, ljubezenske komade, seveda pa bo moj prepoznavni znak še vedno seksi izgled, ki ste ga pri meni vajeni. Se pravi, bom D.J.-ka v mrežastih nogavicah, visokih petah in seksi perilu," obljublja La Toya, ki svoj preboj na klubsko sceno načrtuje v jeseni.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:43 4. Avgust 2016.

    Pa kaj se sekiraš? A resno misliš, da taka kokoš kot DJ lahko nastopa kje drugje kot v kakšnem vaškem …

  • 16:25 3. Avgust 2016.

    jeseni bo na hrvačkem bo jeseni odprto ravno ene dva kluba, madona kdo začne kariero na konc sezone :)

  • Torej niti šolana še ni za DJ-ko pa ima že menedžerja pa klube ki komaj čakajo nanjo kljub temu da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.