To bo Melania Trump možu poklonila za rojstni dan

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ameriški predsednik Donald Trump danes praznuje 71. rojstni dan. Melania je zanj pripravila presenečenje.
Oglej si celoten članek

Kaj nekomu, ki ima na računu milijarde in je najvplivnejši moški na svetu, podariti za rojstni dan? Pred Melanio Trump je bila težka naloga, a prva dama ZDA se je za svojega moža, ki danes praznuje 71. let, spomnila prav posebnega presenečenja.

Njegove podpornike je pozvala, naj se podpišejo na rojstnodnevno voščilnico, ki je ne bo "nikoli pozabil“. "Da moj mož tega rojstnega dneva ne bi nikoli pozabil, potrebujem vašo pomoč,“ je zapisala v elektronskem sporočilu, ki naj bi ga po poročanju Daily Maila poslala Trumpovim podpornikom. "V naša praznovanja so vedno vključeni družinski člani in naši bližnji prijatelji. S podporo njegovi viziji, da Amerika postane spet mogočna, ste dokazali, da ste njegov zvesti prijatelj. /.../ Donald bo vesel, če se mu oglasijo prijatelji, ko ste vi, ki so pripomogli k njegovemu uspehu in tudi uspehu stranke“ je še pisalo v sporočilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:10 14. Junij 2017.

    TAKOJ PODPIŠEM SODNI NALOG!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.