To dekle je zmešalo Orlanda

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Orlando Bloom je znova zaljubljen.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta se Orlando Bloom in Miranda Kerr lani jeseni razšla, si je manekenka hitro našla novo ljubezen, milijarderja Jamesa Packerja. Medtem ko se je šušljalo, da se je lepi igralec zabaval z dobro prijateljico Liv Tyler, se njuna zveza očitno ni obdržala. Orlanda so pred kratkim ujeli v nekem baru v Los Angelesu z lepo francosko igralko Noro Arnezeder, s katero se je pogovarjal in zabaval ure in ure.

"Za mizo v kotu sta sedela več kot dve uri. Pogovarjala sta se, se smejala, videlo se je, da uživata v družbi drug drugega," je povedal eden od gostov bara.

Iz bara sta odšla skupaj, Orlando pa je šel prej še po svoj motor. Lepa Francozinja si je nadela čelado, se zavihtela na motor, močno objela Orlanda in že sta odpeljala neznano kam, so dejale priče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.