To dekle menda prihaja v Slovenijo

Foto: Profimedia Kinsey Wolanski Foto: Profimedia Kinsey Wolanski
Lepotica, ki je pomanjkljivo oblečena prekinila finale lige prvakov, naj bi v ponedeljek prišla v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

V sklopu relija superšportnih avtomobilov OneLife Rally naj bi v Portorož prišla kot sovoznica svojega partnerja Vitalija Zdoroveckija, ki je bolj znan pod vzdevkom VitalyzdTV, poroča Siol.

Ta se bo vožnje udeležil s svojim lamborghinijem, organizatorji pa napovedujejo da se mu bo pridužila tudi Kinsey Wolanski, ki so jo milijarde spoznale, ko je med finalom Lige prvakov v kopalkah stekla na igrišče in za nekaj trenutkov prekinila tekmo.

Reli superšportnih avtomobilov poteka od Poljske proti Grčiji, v ponedeljek pa se bodo ustavili v Portorožu, kjer bodo vozniki tudi prespali. Okrog hotela Kempinski se bodo avtomobili zbrali med 17. in 19. uro popoldne, v torek boro proti Hrvaški odrinili okrog pol desetih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:29 20. Junij 2019.

    A jo je Mirela povabla?*

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.