To dekle piše zgodovino

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Yumi Nu je prva manekenka za večje številke z azijskimi koreninami, ki je pristala na naslovnice slovite revije Sports Illustrated.
Oglej si celoten članek

24-letna avtorica pesmi pravi, da jo je doletela velika čast. "Kakšna čast, da sem lahko v takšni ekskluzivni in lepi reviji,“ je povedala in dodala, da je zelo ponosna na to, da kot prva manekenka z oblinami azijskih korenin krasi naslovnico Sport Illustrated.

Yumi je pomembno, da ženske sprejmejo svoje telo. "Ženske azijsko-ameriškega porekla se sramujejo biti seksi. Mislim, da smo se manekenke z oblinami morale razviti in začeti boriti proti notranjemu glasu, ki še ni bil dovolj razvit," je povedala in dodala: "Imam obline in sem Azijka. Zato je tole zelo pomembno. Ljudem bi rada pokazala, da ni treba biti majhen in nežen. Sedaj lahko rečem, da se počutim lepo."

MJ Day, odgovorna urednica Sports Illustrated, pa je o mladenki povedala: "Na močan način se zavzema za ženske. Želi utišati pogovore, ki ženske v tej industriji omejujejo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.