To deklico lahko sedaj gledate na POP TV

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka Vesna Zornik je že kot otrok navduševala množice … Sicer ne z glasbo, ampak z reklamo za čokolešnik.
Oglej si celoten članek

Foto: Saša Despot scena 05.05.2010 Vesna Zornik, slovanska pevka, portret, novinarska konferenca o Pevka skupine Katalena Vesna Zornik je za naš portal povedala, da je reklama nastala, ko je bila stara tri leta.

Snemanja, ki je trajalo dva dni, se tudi po 36 letih še zelo dobro spominja. "To je bil moj prvi stik s kamero, razen domače. Snemala sem vzporedno v slovenskem in hrvaškem jeziku, a je bil delček reklame vseeno sinhroniziran, in sicer tisti, kjer sem si ustnico obrisala v rob krožnika. Ker je bila to ena prvih televizijskih reklam, je imela res velik domet. Nepredstavljiv za današnje razmere. Otroci po vsej Jugoslaviji so si potem ustnice brisali v krožnike. Baje je to počel tudi moj mož. Tašča pravi, da ga je morala vedno poklicati, ko je bila ta reklama na sporedu. Nikoli ne veš, kaj ti življenje potem prinese!“ pravi simpatična pevka, ki jo lahko trenutno občudujemo v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Pojavile so se tragične govorice

Ker je bil oglas za čokolešnik zelo priljubljen, je bila 40-letnica v tistem času prava mala zvezda. "Kot otrok sem bila zelo izpostavljena, vendar sem kasneje naredila še veliko drugih stvari, zaradi katerih me ljudje na cesti prijazno pozdravljajo. Podatek o tem, da sem bila prav jaz v reklami, je spet prišel na dan ob 30. obletnici strmoglavljenja letala na Korziki. Ob tej strašni tragediji se je zmotno govorilo, da sem bila na tistem letalu, česar pa moji starši takrat niso demantirali, ker so menili, da bo tako pritisk javnosti popustil.“

Prvi honorar za smučarsko opremo

"Mama pravi, da je mnogo kasneje ugotovila, da sem zaslužila premalo. S tistim denarjem so mi kupili smučarsko opremo in plačali smučarski tečaj,“ nam je o višini svojega prvega honorarja povedala Zornikova, ki si čokolešnik kdaj pa kdaj še vedno privošči. "Jem ga, kadar nimam časa, da bi skuhala kaj bolj resnega. Načeloma se izogibam hitri hrani, poskušam se prehranjevati čim bolj zdravo, pa mi ne uspe vedno.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.