To do slavne in noseče bivše čuti Dragan

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Dragan je svojim sotekmovalcem izdal, kaj si misli o tem, da je njegova dolgoletna bivša punca noseča z drugim ...
Oglej si celoten članek

Foto: Kanal A Ana Hrovat Da ima Dragan znano bivšo punco, s katero sta bila v zvezi skoraj pet let, smo že pisali. To je tekmovalka prejšnje sezone šova Big Brother Ana Hrovat, ki je noseča s svojim nekdanjim sotekmovalcem in komentatorjem BB kluba Tiborjem.

V hiši BB pa je pogovor nanesel na to, kako se ob veseli novici svoje dolgoletne bivše počuti Dragan. "Za njo sem bil ful vesel, da bi pa z moje strani bilo kaj, pa nič, ker je preveč hladno ratalo. Sem pa vesel za njo, ker si je vedno želela biti mlada mamica. Vem, da je skrbna in da bo z otrokom bomba," je zaupal Jasminu, ki je bil precej začuden nad tem, da je Dragan to novico sprejel tako dobro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.