To fante spravlja ob živce

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Na spletni strani askmen.com so fantje zbrali deset najbolj nadležnih stvari, ki jih počnejo njihove punce. Vam je znano?
Oglej si celoten članek

To so malenkosti, s katerimi dekleta svojim močnejšim polovicam kravžljamo živce, povzročamo sive lase in dvigujemo pritisk ...

Krademo jim hrano. Svojega sendviča nočete, nato pa mu kradete njegovega. Vam je znano?

Neprestano zamujamo. Tudi, če je vsakič le deset minut, kmalu postane nadležno. Spoštujte čas drugih.

Seks uporabljamo kot orožje. Ta taktika se vam kmalu lahko maščuje, zato seksa nikar ne izrabljajte za dosego svojih ciljev ali maščevanje.

Nikoli ne odložimo telefona. Facebook, sporočila, brskanje po spletu med kosilom, filmom, pred spanjem, skratka vedno in povsod, ni seksi. Naj bo kdaj fokus le na vama.

Ne sprejmemo komplimenta. Na izjavo "Lepa si," ne zamahnite z roko ali zavite z očmi, pač pa odgovorite s "Hvala." Preprosto, kajne?

Pričakujemo, da nam berejo misli. Moški te lastnosti pač nimajo, zato odprite svoje lepe ustnice in jasno izrazite, česa si želite.

Na vprašanje, kaj je narobe, odgovorimo z "nič". Tega odgovora se moški najbolj bojijo, saj vedo, da to pomeni, da je narobe vse.

Nikoli ne pozabimo. Rade jih spomnimo na kakšno napako, ki so jo storili že sto let nazaj.

Postavljamo neumna vprašanja, kot je "Ali v tem izgledam debela?" in "Ali me boš imel, ko bom stara in zgubana še vedno rad?" ter najbolj nadležno: "Se ti zdi moja prijateljica lepa/seksi/bolj suha kot jaz?"

Zavedamo se, da bi za nas storili vse in to s pridom izkoriščamo. Zato vas vlečemo v opero, na balet, dvojne zmenke, obisk k tašči ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:04 6. Avgust 2016.

    Za ostalo nisem opazil, ampak tele pa dejansko drži "Krademo jim hrano"<br /><br />se mi je zgodil že kr nekajkrat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.