To jabolko ni padlo niti centimeter od drevesa

Foto: Profimedia joseph baena Foto: Profimedia joseph baena Foto: Profimedia joseph baena
Neverjetno, kako je Arnoldu Schwarzeneggerju podoben njegov nezakonski sin Joseph.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia arnold schwarzenegger Leta 2011 je odjeknila vest, da je igralec in nekdanji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger s hišno pomočnico Mildred spočel otroka, ki mu je bil že v rosnih letih na las podoben, zato so se mnogi norčevali iz Arniejeve žene Marie Shriver. Neverjetno je namreč, da Shriverjeva ni že prej opazila, da je njenemu možu mali Joseph Baena bolj podoben kot njena sinova Patrick in Chris

In ta podobnost je vedno večja. Joe je sedaj star že 18 let, študira ekonomijo in je tako kot njegov slavni oče, s katerim je sedaj v stikih, obseden z bodibildingom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.