To je bil trenutek, ko se je William zaljubil v Kate

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vojvodinja Catherine se še vedno dobro spominja dne, ko je med študijem prvič videla svojega bodočega moža.
Oglej si celoten članek

Princ William in Kate sta se spoznala leta 2001 med študijem na škotski univerzi St. Andrews, na kateri sta študirala umetnostno zgodovino. Najprej sta bila dobra prijatelja, nato pa se je iz prijateljstva razvilo več. 

Kate je v intervjuju po zaroki povedala, da je bila med prvim snidenjem s princem zelo razburjena. Izjavila je, da je takoj zardela, nato pa zbežala stran, saj ji je bilo zelo nerodno. Prijatelja sta postala nekaj tednov pozneje, saj Williama sprva ni bilo veliko na univerzi. Nato pa sta se zelo hitro zbližala ...

William se prvega snidenja z ženo ne spominja več, mediji pa pišejo, da je do Kater prvič začutil več kot prijateljstvo, ko jo je na dobrodelni modni reviji videl v spodnjem perilu.

Ostalo je zgodovina. Par se je poročil leta 2011 in ima dva sinova ter hčerko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:21 22. Avgust 2018.

    Lep, pristen in normalen par.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.