To je bila najbolj razkošna domača zvezdniška poroka leta 2019!

Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Instagram teja perjet, jani jugovic Foto: osebni arhiv Poroka Gianni Rijavec in Patricija Simonič Foto: Instagram Ajda Sitar Foto: Žurnal24 main tomaž jeraj Foto: Boštjan Tacol Rok Žlindra (levo) še vedno ne more verjeti, da so zmagali. (Foto: Boštjan Tacol Foto: Matic Zorman Borut Marolt Foto: Profimedia Poroke 2019 Foto: Profimedia Poroke 2019 Foto: Profimedia Poroke 2019 Foto: Profimedia Poroke 2019 Foto: Profimedia Poroke 2019 Foto: Profimedia Poroke 2019 Foto: Profimedia Poroke 2019 Foto: Profimedia Poroke 2019
Za te domače in tuje zvezdniške pare je bilo leto 2019 usodno romantično ...
Oglej si celoten članek

DJ Umek se je po dobrih dveh letih zveze in mnogih letih prijateljstva letos poročil z ljubljansko podjetnico Senko Halebić. Par je organiziral sanjsko zimsko poroko, za katero sta najela kar ljubljansko Opero. Gostje so se v luksuznih avtomobilih pripeljali pred razkošno stavbo in se po rdeči preprogi sprehodili na obred in zabavo, ki je potekala za zaprtimi vrati. 

Pravo nasprotje Umekovi razkošni poroki, pa je bila poroka glasbenika Giannija Rijavca, ki se je po dobrih petih letih zveze poročil z umetnico Patricija Simonič. Njuna poroka je bila zelo posebna, saj sta bila na njej prisotna le matičarka, fotograf in en prijatelj. 

Kateri znani domači in tuji pari so se letos še odločili za skupno pot, si poglejte v galeriji ...


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:53 1. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:54 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:18 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.