To je Clooneyjeva svakinja!

Foto: Profimedia tala alamudin Foto: Profimedia tala alamudin Foto: Profimedia tala alamudin Foto: Profimedia tala alamudin Foto: Profimedia tala alamudin Foto: Profimedia tala alamudin Foto: EPA Amal Clooney, Amal Alamuddin Foto: EPA Amal Clooney, Amal Alamuddin Foto: Profimedia Amal Clooney, Amal Alamuddin Foto: Profimedia Amal Clooney, Amal Alamuddin Foto: Profimedia amal alamuddin
Lepoto imajo v družini ...
Oglej si celoten članek

Pippa Middleton je dobila konkurenco … Mediji so na mlajšo sestro britanske vojvodinje Catherine že skorajda pozabili, tudi zato, ker je trenutno bolj zanimiva sestra Amal Alamuddin, žene George Clooneyja.

Tala živi v Singaupurju in je svoji sestri zelo podobna. Tako kot Amal je tudi Tala obsedena z modo, kar trenutno dokazuje Newyorčanom, saj je na obisku pri sestri in svaku.

"Tala je krasna mama in dobra prijateljica. Samo srce jo je. Tala je dragulj. Kadar govorim o Tali, se počutim, kot bi govorila o svoji hčerki. Tala se razdaja za druge. Vedno lepo skrbi za svoje otroke,“ je slavno sestro opisala dobra prijateljica družine Alamuddin, ki je še razkrila, da sta si Amal in Tala zelo blizu. "Druga z drugo ne tekmujeta. Niti malo,“ je še razkril vir.

Katera je vam bolj všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.