To je dekle Anžeta iz Gostilne

Foto: voyo.si anže oblak Foto: voyo.si anže oblak Foto: voyo.si anže oblak Foto: voyo.si anže oblak Foto: voyo.si anže oblak
Anžeta Oblaka so v gostilni obiskali prijatelji in njegovo lepo dekle.
Oglej si celoten članek

V sinočnji oddaji šova Gostilna išče šefa smo lahko videli nežnejšo plat tekmovalca Anžeta Oblaka. Ko se je vrnil v gostilno, so Gorenjca tam pričakali prijatelji in tudi njegovo dolgolaso dekle. Anže je svoji punci, ki mu je v uho zašepetala, da ga je zelo pogrešala, takoj skočil v objem, četudi je prej povedal, da svojih najbližjih tekom oddaje ni hotel videti, ker bi mu bilo nato še težje zdržati v Gostilni. "Da po dveh mesecih vidiš prijatelje in punco ima dobro in slabo plat. Dobra je ta, da jih končno vidiš, slaba pa ta, da gremo vsak svojo pot. Jaz nazaj v hišo, oni nazaj v svoje realno življenje,“ je razložil temnolasi kuhar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:18 7. November 2014.

    Dobro punca ga je obiskala in kaj potem?? Napisete pa tud ko da ste oddal oglas da je on v …

  • 12:18 7. November 2014.

    Punca je višja stilistka/frizerka pri Mič Styling ;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.