To je dekle Dejana Krajnca

Foto: instagram
Foto: instagram
Čeprav svoje zasebno življenje skrbno skriva, je njuna zveza sedaj razkrita.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Cosmopolitana Dejan Krajnc oziroma Dejan Dogaja, kot se pod umetniškim imenom predstavlja, že dolgo ni več samski. 28-letnik naj bi namreč bil v zvezi s Kiaro Haas, ki se ukvarja z odnosi z javnostjo, poleg tega pa naj bi študirala tudi pravo in organizirala dogodke. Nekdanji član skupine Poskočni muzikanti si je, po objavah sodeč, našel simpatično in uspešno dekle.

Njuna prva fotografija sega v december leta 2020, kar pomeni, da bosta letos decembra praznovala najmanj dve leti njune zveze. Ni namreč potrjeno, kdaj sta stopila v zvezo. Dejan  ne razkriva rad podrobnosti o svojem zasebnem življenju in tudi sedaj ni bilo nič drugače. Objave ni želel dodatno komentirati, je pa pojasnil, da veliko raje vidi, če se v povezavi z njim piše predvsem o glasbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.