To je deset najlepših moških v Sloveniji

Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013 Foto: Vid Rotar Mister Slovenije 2013
Slovenija je v soboto dobila deset uradno najlepših moških za leto 2013, ki se bodo 12. junija potegovali za naziv mister Slovenije.
Oglej si celoten članek

V soboto se je v znanem ljubljanskem klubu predstavilo 14 polfinalistov, ki so se potegovali za vstopnico za veliki finale. Na voljo je bilo le deset prostih mest, kdo jih bo zasedel, pa je odločala petčlanska žirija: urednica portala Fashion.si in manekenka Eva Ahačevčič, član skupine Game Over in vodja plesne skupine Endless Denis Vučak, miss universe Slovenije 2009 Mirela Korać, aktualni mister universe Slovenije Matjaž Kumelj in aktualna miss Slovenije Nives Orešnik. "Fantje so bili zelo izenačeni in res je bilo težko izločiti štiri tekmovalce. Zelo sem navdušena, sploh pa zato, ker sem opazila, da si fantje resnično želijo napredovanja in se na tekmovanje niso prijavili kar tako," je dejala Mirela.

Po napornem odločanju so se žirantje odločili, da v finale pošljejo Jana Kozino, Blaža Brudarja, Matijo Dušaka, Nejca Zagerja, Blaža Zaplotnika, Simona Šimka, Jureta Ruganija, Mihaela Škaferja, Naserja Bećirija in Gorana Jockovića. Finalisti so si hkrati prislužili tudi podpis pogodbe pri modni agenciji Mister Model Management.

V naslednjih tednih jih čakajo intenzivne priprave na finale, ki se bo zgodil 12. junija. Zmagovalec bo novembra odpotoval v Indonezijo, kjer se bo odvijal svetovni lepotni izbor Mister International 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.