"To je en velik bordelast zmazek"

Foto: Benjamin Kovač Viktorji rdeča preproga Foto: mediaspeed Doroteja Premužič, Katarina Benček Foto: Mediaspeed.net Mitja Hojak Foto: Mediaspeed.net Alya Foto: Mediaspeed.net April Foto: Mediaspeed.net Lana Mahnič Jekoš Maja Ferme
Modna strokovnjakinja Petra Windschnurer je pod svoje modno povečevalno steklo vzela letošnje Viktorje, pa čeprav zaradi "poraznega stanja" sprva ni hotela izgubljati besed.
Oglej si celoten članek

Urednica mode in lepote pri reviji Elle je imela o oblekah, ki smo jih letos videli na rdeči preprogi Viktorjev, veliko povedati. "Stanje? Porazno. Veliko ničesar, veliko prekratkega, pregloboko izrezanega, še več vulgarnega in precej bizarnega," je zapisala na spletni strani Elle.si, nato pa se je brez dlake na jeziku lotila kar nekaj estradnic.

"Prekratka obleka na rdečo preprogo ne sodi, pa če ima lastnica še tako dobre noge. Iris Mulej je mednožje zakrivala samo mala črna zavesa v obliki trikotnika," je povedala o Irisini (pre)kratki izbiri. Nato je bila na vrsti Doroteja Premužič. Ta je Petrino pozornost vzbudila zaradi "nepravilne uporabe" čipk. "Namen čipk ni čim več razkriti, temveč dostojno zakriti. Črna čipkasta obleka je bila en velik bordelast zmazek, pravzaprav je v kombinaciji s tistim strahoprevelikim modrcem ne bi vzeli niti tam."

"Za boga dragega, prosite vendar za stilista"

Nadaljevala je v podobnem slogu: "Zdaj pa k vsem tistim, ki še vedno verjamejo, da jih bo kvazi GaGa look izstrelil med modne posebneže leta. Gospod časopis (Mitja Hojak), klovnesa (Alya) in gospodična android (April), za boga dragega, prosite vendar za stilista."

A kljub "poraznemu stanju" je Petra našla estradnico, ki se je oblekla dogodku primerno. To je miss Slovenije, Lana Mahnič Jekoš. "Obleka je sicer na smrt dolgočasna, a izpolnjuje vse kriterije dostojnosti in glamurja, ki naj bi jih obleka za na rdečo preprogo izpolnjevala." Lana je, mimogrede, nosila kreacijo Maje Ferme, ki pa same sebe, po Petrinih besedah, ni znala obleči. "Obleka Maje Ferme bi lahko bila čisto v redu, če razporek ne bi segal tako visoko, da sem se ves čas spraševala, ali spodaj nosi spodnje perilo in zakaj se ga ne vidi, če ga," je povedala o toaleti modne oblikovalke in dodala, da so "previsoki izrezi na dolgih oblekah enako nespodobni kot preglobok dekolte."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.