To je fant, ki je osvojil srce Malie Obama

Foto: Profimedia malia obama Foto: Profimedia malia obama Foto: Profimedia malia obama Foto: Profimedia malia obama Foto: Profimedia malia obama
Hčerko Baracka Obame ujeli med vročimi poljubi.
Oglej si celoten članek

Med tradicionalno nogometno tekmo med univerzama Harvard in Yale so 19-letno Malio ujeli v objemu postavnega mladeniča. Njeno srce je osvojil Rory Farquharson, ki je rodno Veliko Britanijo zapustil jeseni lani, da bi študiral na Harvardu.

V Angliji je Rory obiskoval Rugby School, kjer je bil predsednik razreda in tudi član kemijskega društva. Poleg tega je tudi talentiran športnik. Svojo šolo je zastopal v golfu in rugbyju. Kot pišejo mediji, je bil pri dekletih na svoji stari šoli zelo priljubljen. Njegov oče je direktor investicijske hiše Insight Investment Management Limited.

Da takšna univerzitetna ljubezen lahko obrodi dolgoletne sadove, sta dokazala že Malijina starša. Barack je svojo Michelle, s katero je poročen že 25 let, spoznal med študijem na Harvardu.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.