To je Kseniji v postelji najbolj všeč

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ksenija in dve njeni sostanovalki srbskega šova Parovi so se igrale igro resnice. Ksenija je razkrila svojo najljubšo seks pozo.
Oglej si celoten članek

Ksenija Kranjec, slovenska tekmovalka v srbskem šovu Parovi, se je še z dvema sotekmovalkama igrala igro resnice. Seveda je bila glavna tema pogovora seks. Vprašanje, katera je njena najljubša seks poza, je dobila 25-letna Slovenka.

Ko jo je sostanovalka to vprašala, je Ksenija odgovorila: "Ne vem, kako se temu reče po srbsko … Od zadaj imam najraje."

V pogovoru je Ksenija izvedela tudi, da se je za novo leto poljubljala z enim od sostanovalcev, čeprav se tega sploh ne spomni. "Možno, ne vem, bila sem pijana," je brez skrbi odgovorila Ksenija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:26 26. Januar 2017.

    Potem ti pa napiše: ja kaj me pa klikate in misli, kako je pametno odgovorila. Ta še za kuhat ni.

  • 17:26 26. Januar 2017.

    Potem ti pa napiše: ja kaj me pa klikate in misli, kako je pametno odgovorila. Ta še za kuhat ni.

  • 14:18 26. Januar 2017.

    Ma,Ksenija je ko Borut ,vsak dan nova fotka v novi pozi ! Reality show ....................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.