To je letos Čakarmišev največji uspeh

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Programski direktor Pro plusa o televizijski sezoni, ki ne bo šla tako kmalu v pozabo. Letos sta namreč imela odlično gledanost tako resničnostni šov Kmetija kot šov Slovenija ima talent, v katerem Branko Čakarmiš sodeluje kot žirant.
Oglej si celoten članek

Ste zadovoljni z letošnjo zmagovalko šova Slovenija ima talent?
Izid me je presenetil, a se mi zdi zmaga povsem zaslužena. Nisem pričakoval, a če pogledam njeno zgodbo, so gledalci nagradili Tjašo. Je avtentična punca in vsaka točka je bila nekaj posebnega. V vsaki točki je pokazala vse svoje strahove, strast … delovala je pristno.
 

Torej ni zmagal le talent, temveč tudi zgodba?
Predvsem je zmagal njen super talent, predstavljen na super način.
 

Kakšna se vam je zdela letošnja sezona Talentov, finalni nastopi so bili namreč več kot odlični.
Predvsem sem ponosen na ekipo, ki to oddajo ustvarja od poletja naprej in je skupaj s talenti postregla tako fenomenalne točke, ki so bile paša za oči in ušesa. Mislim, da ko bodo tekmovalci pogledali svoje finalne točke, bodo lahko ponosni tudi sami.
 

Nekatere sezone si gledalci bolj zapomnijo kot druge, nekateri tekmovalci postanejo bolj prepoznavni kot drugi, kdo je najbolj zaslužen za to, da gre nekatera oddaja v pozabo, druga pa ne?
Oddaja je sestavljena iz mozaika, od pred selekcije, avdicij, polfinalnih oddaj, finala in vsa ekipa mora dihati z oddajo. Srečo imamo, da so pri nas ljudje, ki dajo vse od sebe, od scenskih delavcev, producentov, glasbenih producentov … cela hiša živi s to oddajo in to se na koncu tudi pozna. Vesel sem, da je to oddaja, kjer ljudje lahko predstavijo svoj talent in če so uspešni, je to stopnička naprej v zabavno industrijo. 
 

Veliko uspešnih projektov je letos za vami, kateri vam je bil v tej televizijski sezoni najljubši?
Največji uspeh je Kmetija, ki smo jo letos naredili drugače in je imela fenomenalno gledanost. Bila je vsakodnevna zgodba in veseli smo, da smo oživeli format in mu dali nov zagon za naprej. 

Magazin Zmagovalka SIT: Tjaša tega s fantom ne počne

Magazin Slovenija ima talent: Tega gledalci niso videli!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:05 28. December 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.