To je Lukova gostilna

Foto: Osebni arhiv Luka Radovanovič gostilna odprtje Foto: Osebni arhiv Luka Radovanovič gostilna odprtje Foto: Osebni arhiv Luka Radovanovič gostilna odprtje Foto: Osebni arhiv Luka Radovanovič gostilna odprtje
Luka Radovanovič že ima svojo gostilno.
Oglej si celoten članek

"Gostilna je odprta že deveti dan in moram povedati, da sem tako z odprtjem, ki ga je prišel podpret celo župan, kot s številom gostov zelo zadovoljen. Že naslednji dan se je začelo s 25 malicami in desetimi kosili. Vse je naravno, brez vegete, na meniju pa so enolončnice, slovenska hrana in priljubljene ocvrte jedi," nam je o svoji gostilni, ki ji je nadel ime Lej gostilna pri Luku, povedal zagnani 24-letnik, sicer tekmovalec prve sezone šova Gostilna išče šefa Luka Radovanovič.

Na odprtje Lukove gostilne so prišli tudi njegovi sotekmovalci Andrej, Julijana in Rok, kar Luka zelo ceni, prav tako pomoč staršev in lastnika gostilne, gospoda Ovtarja, ki mu je zaradi minimalne najemnine posel sploh omogočil. Novi šef pa v svoji gostilni gara kar 20 ur na dan: "Časa ni že od prej, ko sem v Vojniku delal zabavo s Tanjo Žagar, zdaj pa je situacija taka, da sem v gostilni od petih zjutraj do enih ponoči in razmišljam, da bi si tu naredil celo sobo. Vsak krožnik, ki gre ven, želim potrditi jaz, saj ne zaupam nobenemu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:08 18. September 2013.

    HA HA HA 25 malic in 10 kosil in vse želi potrditi on. Full je treba potrdit vampe ali pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.