To je mala Arelena

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ob rojstvu prvorojenke Petre Slapar je slavila vsa vas.
Oglej si celoten članek

"Petra je rodila po popolnoma naravni poti, čisto brez protibolečinskih sredstev. Porod je trajal štiri ure, na koncu jo je že zelo bolelo, vendar je zdržala. Obe sta super, danes se že odpravljata domov," nam je zaupal ponosni očka Robert Lavtar in izdal, da je rojstvo hčerke Arelene proslavil v velikem slogu: "Imeli smo pravo zabavo po goriško. Okoli hiše so potrosili perje, prišla pa je vsa vas, okoli 70 ljudi."

Za Roberta je to že peti otrok, ima namreč že dve hčerki in dva sinova, za Petro prvi. Starša sta deklici, ki se je rodila v petek, nadela prakrščansko ime Arelena, kar pomeni večna ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:05 21. Maj 2013.

    Tudi ce vam je nekdo dal dovoljenje za objavo, bi lahko imeli malo dobrega okusa in vedeli kje so meje …

  • 09:34 21. Maj 2013.

    Za kaj se tlele sploh gre. A za enga kurbirja , k je eni naštemplov 4 otroke in jih zapustil, …

  • 21:39 20. Maj 2013.

    Mislim, da sta kar plačala, da se objavi tole. Meni je to sicer grozljivo, nekateri so pač taki, saj vam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.