To je mama naših najbolj slavnih bratov

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Ponovila izlet iz leta 1989.
Oglej si celoten članek

Domen in Vid Valič sta zagotovo brata, ki ju zabave željni zelo dobro poznajo, pa naj bo to televizijska, filmska ali gledališka zabava. Kljub temu da sta vsem na očeh, svojo zasebnost skrbno varujeta, je pa delček družinskega življenja v tem prazničnem mesecu razkril Domen in pokazal svojo mamo Amando

"Z mami sva šla v šoping v Italijo. Kupila sva kavbojke, pa čokolado, tako kot leta 89. Samo, da tokrat nisva rabila švercat čez mejo, pa skrivati pred carinikom, ampak sva se lahko v miru pritoževala, da sva morala zmanjšati na 40 km/h," je ob skupni fotografiji hudomušno zapisal Domen. 

Vidova in Domnova mama je sicer učiteljica, njunega očeta, znanega igralca Iztoka Valiča, pa je spoznala kot mentorja med študijem na mariborski pedagoški akademiji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.