To je Mišin resničnostni Bojan

Foto: Klemen Razinger
Foto: Klemen Razinger
Igralka Gorka Berden v resničnem življenju "Da, dragi!" govori svojemu Martinu.
Oglej si celoten članek

Igralka Gorka Berden, ki v seriji Da,dragi! Da, draga! igra simpatično Mišo, je v resničnem življenju zaljubljena v modnega fotografa Martina, ki živi in dela v Parizu, kjer je igro študirala tudi Gorka.

Parček, ki na las spominjata na Mišo in Bojana iz serije, smo ujeli na Ljubljanskem tednu mode, kjer sta si z zanimanjem ogledala trende za prihodnjo jesen in zimo. Oba namreč obožujeta modo, kar se vidi tudi po izboru njunih stajlingov. Nam je pa Gorka izdala, da se tudi z Martinom pogosto znajdeta v komičnih situacijah, ki spominjajo na prigode Miše in njenega Bojana, ki ga sicer igra Lotos Vincenc Šparovec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:11 19. April 2016.

    Komentar tedna!! Bra-vo!! :DDDDDDDDDD

  • 20:44 19. April 2016.

    Kaj sploh je to na levi? Buster Keaton v dvojini?

  • 09:04 19. April 2016.

    hahahha modni fotograf ima punco hahahahahaha Že na sliki je videt kaj ga bl zanima hahah

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.