To je mladenič, ki je osvojil srce naše pevke

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Že dve leti srečna v njegovem objemu!
Oglej si celoten članek

Pevka Gaja Prestor, ki smo jo videli tudi na Emi, je ob drugi obletnici ljubezni fantu, Luki Dovšaku, namenila prelep zapis na družbenem omrežju.

"Kaj je zame prava ljubezen? Občutek svobode. S tabo sem lahko veliko več, kot bi si lahko želela. Zame si dom, ki sem ga vedno iskala. Ob tebi odkrivam nove plati sebe, tiste, za katere sploh nisem vedela, da jih imam," je zapisala in poudarila, da si ga nikoli ne bo lastila ter da je hvaležna, da ji stoji ob strani. "Ne želim govoriti, da si samo moj - ker si te nikoli ne bom lastila. Hvala, ker mi stojiš ob strani in me držiš, ko me je strah. Želim si, da si z mano bolj svoboden kot takrat, ko si sam. Srečna, da si delim moj čas na zemlji s tabo. Hvaležna, da te lahko ljubim, vsak dan bolj.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:04 15. December 2020.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim …

  • 10:34 15. December 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • 06:59 15. December 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.