To je mlajša sestra Jennifer Lopez

Foto: Profimedia lynda lopez Foto: Profimedia lynda lopez Foto: Profimedia lynda lopez Foto: Profimedia lynda lopez Foto: Profimedia lynda lopez Foto: Profimedia lynda lopez
Lynda Lopez je z emmyjem nagrajena novinarka.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez ima dve sestri, starejšo sestro Lesli in dve leti mlajšo sestro Lyndo. Slednja je uspešna radijska in televizijska novinarka, za odličen jutranji program je leta 2001 prejela celo nagrado emmy.

Jennifer in Lynda sta si zelo blizu. 45-letnica je svojo slavno sestro že večkrat pospremila na razne prireditve, nekaj časa je zanjo celo delala. "Zelo jo imam rada in zelo jo spoštujem. Je mama samohranilka, a ne takšna, kot sem jaz. Za razliko od nje imam jaz ogromno pomočnikov. Kadar jo vprašam, ali ji lahko pomagam, vedno pravi, da ne, čeprav se vidi, da je izmučena,“ je o sestri nekoč povedala pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:06 16. Januar 2017.

    Saj bi človek spet napisal kakšno pikro o Ir. K., ampak je itak brez veze, ker potem demokratično uporabniku blokirate …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.