To je Mojca Mavec povedala o svojem fantu, kako lepo!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
O zasebnem življenju ne govori rada, a ko spregovori, je takoj jasno, da je Mojca velik romantik, ki je srečna in izpopolnjena tudi v ljubezni …
Oglej si celoten članek

Po tem, ko se je priljubljena voditeljica Mojca Mavec leta 2014 razšla z dolgoletnim partnerjem, jo je leta 2017 osvojil nekaj let mlajši izbranec, ki ji je menda dvoril kar leto in pol. Čeprav Mojca raje kot o svojem zasebnem življenju, govori o svojem delu, pa je priznala, da je še vedno srečna z "istim, edinim in pravim."

"In veste, kaj je najlepše? Da v teh norih časih, ko niti ne veš, kako bomo živeli naslednji trenutek, vsaj ljubezen prinaša zdravo konstanto. In to drži kot pribito," pravi Mojca. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 22:06 16. April 2021.

    Ta je bivši od Galunića.

  • 15:00 16. April 2021.

    Ga.Mavec veliko spoštovanje, žal ji usoda ni bila dana, da postane mama. Čas pa neusmiljeno mineva tudi za druge, in …

  • 14:41 16. April 2021.

    Koliko ta teta ima let? 50? Temu ne rečemo več fant ampak starejši moški.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.