To je moški, ki je osvojil Jano Morelj

Foto: Facebook Jana Morelj Foto: POP-TV-2 POP TV, Jana Morelj
Lepa vremenarka in radijka Jana Morelj, ob kateri vzdihujejo številni moški, je že nekaj časa oddana, čeprav tega ne obeša na veliki zvon.
Oglej si celoten članek

Srce in posteljo ji že dve leti greje Marko Žumer - Fogy, prekaljeni skater in DJ. Jana in Marko si delita tudi ljubezen do jezne glasbe, prvič pa sta se spoznala ravno na koncertu legendarne skupine Niet, v studiu Vala 202.

"Takrat sva si prvič dala roko, nato pa se preko skupnih prijateljev še večkrat srečala in eno je vodilo k drugemu," pravi Jana, ki ne skriva, da je Marko zanjo tisti pravi in da si prav z njim želi tudi družino. In to v kratkem!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:21 27. Januar 2018.

    In kateri na sliki je Marko?

  • 13:16 25. Januar 2018.

    Lepota je relativna stvar... nič posebnega ni, navadna povprečna babura.

  • 10:15 25. Januar 2018.

    o katastrofa !!!! Tudi mene ne zanima vec vreme na 24ur!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.