To je moški, ki je ubil 22-letno zvezdnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policija razkrila identiteto moškega, ki je v soboto ubil 22-letno pevko Christino Grimmie.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Kevin James Loibl Včeraj je svet pretresla smrt 22-letne ameriške pevke Christine Grimmie, ki jo je po koncertu v Orlandu ustrelil mlajši moški, ki bi verjetno ubil še več ljudi, če ga zvezdničin brat ne bi onesposobil. Strelec naj bi si med prerivanjem sodil sam.

Policija o vzroku za umor še ni spregovorila, so pa razkrili storilčevo identiteto. Gre za 27-letnega  Kevina Jamesa Loibla iz mesta St. Petersburg (Florida). Loibl je v petek prišel na Christinin koncert in jo ustrelil, ko je podpisovala avtograme. Policija je še povedala, da se Loibl po dejanju ni nameraval ubiti, ampak se vrniti domov. Kaj so policisti našli, ko so preiskali njegov dom, z javnostjo še niso delili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.