To je moški, ki si ga Lindsay želi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lindsay Lohan se je zagrela za fotografa Terryja Richardsona, ki pa si njene naklonjenosti prav nič ne želi.
Oglej si celoten članek

Foto: Flynet Lindsay Lohan Lindsay in Terry se poznata že več let in lepotička naj bi bila že od nekdaj zaljubljena vanj. "Pred kratkim je Lindsay zanj pozirala. Fotografiranje se je končalo v postelji. Od takrat se zelo trudi osvojiti njegovo srce, a Terryja zveza z njo ne zanima. Žal mu je, da se je z njo spentljal. Ves čas ga nadleguje po telefonu, kar Terryja počasi že straši," je povedal vir.

Terry do Lindsay ne želi biti nesramen, saj imata skupne prijatelje. A to ni edino, kar ju povezuje. Tako kot Lilo je bil tudi 46-letnik vpleten v različne škandale. Med drugim sta ga dve manekenki obtožili spolnega nadlegovanja.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.