To je moškim najbolj seksi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ko govorimo o oblačilih za spanje, je moškim najbolj seksi dvodelna bombažna pižama.
Oglej si celoten članek

Celo bolj kot spanje v Evinem kostumu ali svileni spalni srajčki, pravijo moški, ki so sodelovali v raziskavi britanskega podjetja Ergoflex.

Med skoraj dva tisoč sodelujočimi jih je le 16 odstotkov priznalo, da se jim ženske zdijo najbolj seksi, če spijo gole. Dvaindvajset odstotkov moških svoje izbranke najraje vidi v svoji majici ali zgornjem delu pižame.

Pa ženske? Pravijo, da so moški najbolj seksi, če spijo v boksericah ali spodnjem delu pižame; če spijo v boksericah in majici, pa dosti manj.

Na izbiro pižame pri ženskah najbolj vpliva partner, moški in ženske pa se strinjajo, da pri pižami prednost pred privlačnim krojem posvečajo udobnosti, kar je tudi pravilno, saj pravi izbor materialov in udobna oblačila izboljšajo kvaliteto spanca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.