To je na robu norosti, kako ga žurajo Britanci!

Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno
Za novo leto so si ponovno dali duška ...
Oglej si celoten članek

Britanci so znani kot eni najbolj divjih žurerjev na svetu, meje nimajo predvsem pri alkoholu, zato se je silvestrsko žuranje sprevrglo v pravi razvrat na ulicah. Opiti ponočnjaki so na ulicah ležali na pol goli in celo le na pol zavestni, Britanke pa so kljub mrazu nosile poletna oblačila in sandale. Divji prizori, ki si jih lahko ogledate v galeriji, prihajajo iz ulic mesta Swansea.

Pred novim letom pa so si Otočani privoščili še "Mad Friday" ali nori petek, to je zadnji petek pred božičem, ko se za večino Britancev začnejo dvotedenske počitnice, ki jih proslavijo z žuranjem po lokalnih pubih. Nori petek je za pube in nočne klube tudi najbolj poln večer v letu, ko gre veliko Britancev celo tako daleč, da jih zaradi kršenja reda in miru na ulicah vklenejo policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:42 4. Januar 2020.

    kultura na najvišji ravni...po bontonu...

  • 08:13 4. Januar 2020.

    Tista na sedmi sliki zmaga .....shit 🤮🤮🤮😂😂😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.