To je najbolj modro astrološko znamenje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vedno govorijo resnico. Večni iskalci znanja in modrosti. To so …
Oglej si celoten članek

Vodnarji! So objektivni in znajo brzdati svoja čustva. So samostojni in ljubijo svobodo. Slednje je za njihovo srečo bistvenega pomena, zato jih nikar ne omejujte.

Na zunaj so mnogokrat videti naduti, a to je le fasada, za katero se skriva zvesto in veliko srce. Nanje se lahko zanesete. Vaša sreča jim je zelo pomembna, zato pravijo, da niso le najbolj modro znamenje, ampak tudi najbolj nesebično. Vodnarji želijo svetu koristiti. So rojeni politiki, socialni delavci in psihologi.

Ves čas so na preži za novim znanjem in modrostmi. So zelo odkriti. Vedno bodo govorili resnico, čeprav mnogokrat boli. Čustva imajo pod nadzorom, zato slovijo po objektivnosti.

So vizionarji, ki hlepijo po intelektualni neodvisnosti, osebni rasti in raziskovanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:32 31. December 2016.

    blesarija to o horoskopih za zabite ljudi potem pa jih večina pristane na psihiatriji ker izgubijo stik z realnostjo !<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.