To je najbolj seksi ženska na svetu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Igralka Sofia Vergara, ki so jo moški letos izglasovali za najbolj seksi žensko na svetu, je na svojem Twitter profilu objavila fotografijo, na kateri si ni prav nič podobna.
Oglej si celoten članek

Februarja letos so moški med vsemi zvezdnicami prav Sofio izbrali za najbolj seksi na svetu, a na zadnji fotografiji, ki jo je objavila na Twitterju, ni prav nič zapeljiva. K sreči gre le za preobleko; Sofia se je prelevila v legendarno zvezdo komedije, Lucille Ball, pod fotografijo pa je zapisala njene slavne besede: "Lucyyyyy I'm hooome."

Za zdaj še ni znano, ali bo Sofia tudi zares upodobila Lucille Ball ali pa se je vanjo prelevila le zaradi serije Moderna družina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.