To je najbolj šokanten film leta

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Poslastica za vse ljubitelje grozljivk.
Oglej si celoten članek

Ko so na filmskem festivalu v Torontu občinstvu zavrteli francosko grozljivko Raw, se je po poročanju številnih medijev več ljudi onesvestilo. "Za nekatere je bilo to preveč,“ je povedal Ryan Werner, ki skrbi za promocijo filma na festivalih, in dodal, da so morali med predvajanjem filma poklicati reševalce.

Film o kanibalizmu spremlja zgodbo vegetarijanke, ki jo med iniciacijskim ritualom na fakulteti prisilijo v uživanje mesa. Ta dogodek na njej pusti ekstremne in nepredvidljive posledice, saj ji nenadoma zadiši tudi človeško meso.

Film je prejel že več nagrad, med drugim tudi na filmskem festivalu v Cannesu in Londonu.

Če vam je bil všeč film Zeleni pekel režiserja Elija Rotha, vam bo verjetno tudi ta francoska grozljivka.

Ogled občutljivim osebam odsvetujemo

Napovednik lahko vidite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.