To je najbolje oblečeni Britanec

Foto: FameFlynet Nick Grimshaw Kate Moss Foto: FameFlynet Nick Grimshaw Mollie King Foto: FameFlynet Nick Grimshaw
Priljubljena modna revija GQ je že naredila seznam nabolje oblečenih britanskih zvezdnikov za leto 2014. Prvo mesto je zasedel slavni radijec Nick Grimshaw.
Oglej si celoten članek

Znan britanski didžej radijske postaje BBC Radio 1 Nick Grimshaw se je s svojim edinstvenim slogom zavihtel na vrh GQ-jeve lestvice najbolj oblečenih britanskih zvezdnikov v letu 2014. Pri glasovanju so sodelovali zaposleni pri reviji, svoj glas pa so oddali tudi nekateri modni strokovnjaki in poznavalci tega področja. Drugo in tretje mesto sta zasedla igralca Tom Hiddleston in Benedict Cumberbatch.

Na seznam se je sicer uvrstil tudi princ Philip, mož kraljice Elizabete II. Zasedel je 26. mesto. Pri reviji so povedali, da so ga na lestvico uvrstili zaradi njegovega izpiljenega angleškega videza in da bi si zaslužil medaljo za prispevek h klasičnemu britanskemu krojaštvu.

Seznam desetih najbolje oblečenih Britancev:

1. Nick Grimshaw
2. Tom Hiddleston
3. Benedict Cumberbatch
4. Idris Elba
5. Dan Stevens
6. Tinie Tempah
7. Dermot O'Leary
8. Alex Turner
9. Charlie Casely-Hayford
10. David Gandy

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.