To je najlepša najstnica v Sloveniji

Foto: Mare Vavpotič / M24.si TOP najstnica Foto: Mare Vavpotič / M24.si TOP najstnica Foto: Mare Vavpotič / M24.si TOP najstnica Foto: Mare Vavpotič / M24.si TOP najstnica Foto: Mare Vavpotič / M24.si TOP najstnica Foto: Mare Vavpotič / M24.si TOP najstnica
Ona je dobila laskavi naslov.
Oglej si celoten članek

Priljubljena najstniška revija TOP! Za najstnike s pomočjo strokovne žirije izbirala in izbrala top najstnico. Naziv, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Tjaši Korošec iz Šentjurja. Prva spremljevalka je postala Tia Petek iz Ljubljane, druga spremljevalka pa Stella Tretnjak iz Laškega, ki je tista najstnica, ki je prejela največ podpore na uradni spletni strani revije.

16-letna Tjaša Korošec iz Šentjurja se je opisala kot komunikativna, nasmejana in pozitivna in to energijo je vsekakor kazala tudi na odru, kjer so morale tokrat kandidatke prepričati z zgolj dvema odgovoroma. Tjaši, ki si želi postati učiteljica in psihologinja, poleg tega pa je mnenja, da mora biti vsak človek najpomembnejši sam sebi; oder in množica nista predstavljala prav nobenih težav.

O zmagovalki, z izjemo top net najstnice, je letos odločala žirija v sestavi: Iryna Osypenko Nemec, uspešna manekenka in fotomodel ter obraz NC Supernova Ljubljana Rudnik, Ana Grošelj, predstavnica blagovne znamke naravnih ženskih higienskih izdelkov Lunay, Simona Dakič Nemanič, odgovorna urednica revije Zvezde, Jona Slaček, predstavnica plesne skupine Artifex, in Katja Kaja Mejač, predstavnica uredništva revije Top! Za najstnike.

Prireditev sta vodila mlada in perspektivna slovenska igralca, Ronja Matijevec in Matija Brodnik, za glasbeno razpoloženje pa je poskrbela vzhajajoča slovenska glasbena zvezda, ravno tako še najstnica – Lara Kadis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:03 17. November 2017.

    se mi zdi, da tudi tele strani ustvarjajo najstnice....sodeč po temah, ki so vam blizu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.