To je najpomembnejša oseba v šovu Bilo je nekoč

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V šovu Bilo je nekoč bo imel glavno besedo župan. To vlogo je Planet TV zaupal igralcu Goru Osojniku.
Oglej si celoten članek

Osojnik je "gonilna sila“ uličnega gledališča Ana Monroe in organizator festivala Ana Desetnica. Z nastopanjem na televiziji ima kar nekaj izkušenj, zato se bo tudi v resničnostnem šovu zagotovo odlično znašel.

V Bilo je nekoč, v katerem se bodo kandidati potegovali za 50 tisoč evrov, bo igral župana, lastnika dvorca in posestva. Osjonik bo tisti, ki bo tekmovalcem, ki bodo njegovi delavci, dajal tedenske naloge in jih za to delo tudi nagrajeval oziroma kaznoval. Pravi, da bo neizprosen, a pravičen.

Poglejte, kje in v kakšnih razmerah bodo v omenjenem šovu bivali tekmovalci. Če ste mislili, da so bili v Kmetiji reveži ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.