To je največja razuzdanka Nemčije!

Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer Foto: Profimedia Micaela Schäfer
Micaela Schäfer v Nemčiji poznajo kot DJ-ko, model, manekenko, misico, predvsem pa kot nagico številka 1.
Oglej si celoten članek

Micaela je stara 29 let in se lahko pohvali s številnimi lepotnimi nazivi. Med drugim je osvojila krono Miss East Gemrany 2004, Miss Venus 2005, The Face of Campari 2005 in Miss Maxim 2006.
Med študijem farmacije je spoznala, da je boljša nagica kot študentka, zato je šolo opustila in se začela slačiti. Preskusila se je tudi kot pevka, trenutno pa si denar služi z erotičnim poziranjem in kot DJ-ka.

Lepotička je znan po tem, da svoji silikonski prijateljici pokažemo vsakemu fotografu, ki ji prekriža pot, tudi na rdeči preprogi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.