To je napovednik Petdeset odtenkov sive!

Objavili so napovednik za film Petdeset odtenkov sive.
Oglej si celoten članek

Potem ko so v začetku tedna objavili krajši napovednik, so danes oboževalcem erotične trilogije Petdeset odtenkov sive predstavili še daljšega.

Oboževalci knjižne uspešnice so bili sicer že dvakrat pošteno razočarani. Prvič, ko so izvedeli, da bo Jamie Dornan Dakoto Johnson šeškal le v enem filmu, saj bodo celotno zgodbo strnili le v en del, drugič pa na konvenciji CinemaCon. Pričakovali so namreč vroče sadomazohistične prizore, takšne, kot jih je pisateljica opisala v knjigah, a so se filmarji seksa očitno vzdržali.

14. februarja prihodnje leto bomo videli, ali so si filmarji njihovo kritiko vzeli k srcu.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.