To je njegova nova ljubimka

Foto: Splash News
Foto: Splash News
Arnold Schwarzenegger ima, kot kaže, novo partnerico.
Oglej si celoten članek

Schwarzi je dolgo zatrjeval, da se bo za ljubezen bivše žene bojeval. Kot kaže, je boja konec. Mario je premagala 38-letna blondinka po imenu Heather Milligan, s katero se "Terminator" dobiva že od jeseni. Prvič so ju skupaj videli na silvestrovo v Las Vegasu, kjer naj bi se po poročanju očividcev "izjemno lepo zabavala".

Nič čudnega, da je 65-letni Arnie v zadnjem času videti tako spočit. Nova ženska v njegovem življenju je po poklicu namreč fizioterapevtka, in to zelo znana. Še zlasti ji zaupajo slavni nogometaši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.