To je nov sanjski hollywoodski par!

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pozor, Hollywoodu vlada nov par. Pozabite na Jennifer Lopez in Bradleyja Cooperja, zdaj sta najbolj oblegan zvezdniški par Kingston Rossdale in Shiloh Jolie-Pitt. Da, prav ste slišali. Petletni sin Gwen Stefani in petletna hči Angeline Jolie sta zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Ameriška revija In Touch poroča, da sta Kingston in Shiloh več kot le prijatelja. To je za omenjeno revijo potrdil tudi neimenovani vir, ki pozna mala zvezdnika. "Obožujeta iste igre, filme in risanke, všeč so jima celo iste neumnosti!"

A ker Shiloh večino časa preživi na naši strani Atlantika, saj sta njena starša Angelina in Brad tukaj zaposlena s snemanjem filmov, je druženje s Kingstonom skoraj nemogoče. On namreč živi v Los Angelesu. A vir pravi, da tudi to ni problem. "Kadar ju ločuje na tisoče kilometrov, se pogovarjata preko Skypa." Morda problem tiči le v tem, da so Kingstonu pred kratkim pripisovali otroško romanco z Ruby, hčerko igralca Tobeyja Maguireja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:37 23. Oktober 2011.

    novinarji še otrok ne morejo pustit več namiru. žalostno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.