To je novi Christan Grey

Foto: FameFlynet jamie dornan Foto: FameFlynet jamie dornan Foto: Reuters Jamie Dornan
Glavno vlogo v 50 odtenkov sive naj bi dobil Irec Jamie Dornan.
Oglej si celoten članek

Alex Pettyfer, Robert Pattinson, Alexander Skarsgard … To so igralci, ki naj bi bili v igri za glavno vlogo v filmu 50 odtenkov sive. Dobil pa jo je dokaj neznani irski maneken in igralec Jamie Dornan, poroča Variety.

31-letnik je v svetu mode znan obraz. Med drugim je delal za Calvina Kleina, Armani in blagovno znamko Dolce & Gabbana. Lepotec ima tudi nekaj igralskih izkušenj. V seriji The Fall igra serijskega morilca, javnosti pa je znan tudi kot nekdanji fant Keire Knightley. Z lepotico je intimno prijateljeval med leti 2003 in 2005.

Dornan za pripravo na vlogo nima veliko časa. Snemanje naj bi se začelo že 1. novembra. Film, v katerem bo glavno žensko vlogo igrala Dakota Johnson, pa naj bi v kina prišel julija 2014.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.