To je novi moški v Cameroninem življenju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cameron Diaz naj bi se ogrela za milijarderja Elona Muska.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Cameron Diaz Diazovo so v zadnjih mesecih že večkrat opazili v družbi 41-letnega Južnoafričana, ustanovitelja PayPala. Igralka je bogataša spoznala, ko je pri Tesla Motors kupovala nov avto. Musk je namreč od začetka leta direktor tega podjetja. Od takrat dalje naj bi bila v rednih stikih. Cameron, ki je že od septembra 2011 samska, naj bi izjavila, da je Muskova velika oboževalka. "Elon pa pravi, da je Cameron božanska. On osebno ji je prodal avto. Ves čas sta se spogledovala," je izdal vir.

Je to moški, s katerim se bo lepotica ustalila? V zadnjih 20 letih Cameron z moškimi ni imela velike sreče. Med drugim je prijateljevala z Justinom Timberlakom, P Diddyjem, Mattom Dillonom, Jareddom Letom, Johnom Mayerjem, Paulom Sculforjem in Adamom Levinom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.