To je novi posel pevke Hannah Mancini

Foto: Arhiv Fashion Week
Foto: Arhiv Fashion Week
In to zelo uspešen!
Oglej si celoten članek

Pevka Hannah Mancini je koronavirus in odsotnost nastopov izkoristila za novo poslovno priložnost. Ker je s svojimi sladicami že od nekdaj razveseljevala družino in prijatelje, njen mož pa je solastnik znanih ljubljanskih gostiln Pop's place in Pop's pizza, se je porodila ideja, da bi pevka svoje znane "olivne" torte ponudila tudi drugim. Gre namreč za pecivo, narejeno z olivnim oljem, ki je v Ameriki trenutno velik hit. "Brez skrbi, torta nima okusa po olivnem olju, gre le zato, da je pecivo s to sestavino veliko bolj sočno," pravi pevka, ki bo dobavo in prodajo razširila tudi na druge restavracije in hotele ter svojo spletno stran, kjer bodo na voljo tudi piškoti in kolački. Njene sanje so, da bi nekoč imela čisto svojo pekarno. 

To pa ne pomeni, da se bo pevka odpovedala glasbi. "Še vedno sem ustvarjalna tudi v studiu in komaj čakam, da se vrnem na odre. V tem obdobju, ko sem imela toliko več časa, pa sem svojo kreativnost usmerila tudi v peko. Iz malih korakov je nato to preraslo v posel, ki se počasi širi," še dodaja Hannah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:50 4. Februar 2021.

    Ta pa nima 7.000.000 všečkov kot Kardishiani.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.