To je novi voditelj Malih sivih celic

Foto: RTV Slovenija / Mankica Kranjec
Foto: RTV Slovenija / Mankica Kranjec
Kviz Male sive celice, ki preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev, bo v prihodnji sezoni zvočno in vizualno privlačnejši, sestavljen bo iz različnih vrst vprašanj, tekmovalce pa bomo preizkusili tudi v njihovi iznajdljivosti in spretnosti – v možganskem labirintu, sporočajo s TV Slovenija.
Oglej si celoten članek

Foto: RTV Slovenija / Mankica Kranjec Nik Škrlec Novi voditelj oddaje bo 24-letni Nik Škrlec, dramski igralec, ki je aktiven na različnih gledaliških odrih.  

Trikrat je bil državni prvak v pomnjenju števila pi – zapomni si kar 3.141 njegovih decimalk! -, lani pa je bil še državni prvak v pomnjenju.  

"V čast mi je, da sem bil povabljen k sodelovanju pri Malih sivih celicah in komaj čakam, da zares začnemo. To je moja prva tovrstna vloga, tako da bo zame vznemirljivo in gotovo pestro – stavim na iskrenost in radovedne, bistre tekmovalce! Obožujem izzive, domišljijo in znanje, če bom to lahko prenesel do tekmovalcev in gledalcev, je moja naloga opravljena,« se nove sezone Malih sivih celic veseli Nik Škrlec.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:00 30. Junij 2016.

    Ne bo držalo. Je že bilo pisano, da so sami odšli, ker jim novi koncept oddaje ni všeč, saj naj …

  • 07:34 24. Junij 2016.

    Zato, ker je jasno, da omenjene trojice niso zamenjali, ker bi delali slabo (nasprotno) ampak, ker jim politično niso ustrezali.<br …

  • 07:09 24. Junij 2016.

    Zakaj je treba celo v otroški in mladinski program onečastiti s politično obarvanim komentarjem? VSI naši politiki so ena velika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.