To je novo dekle Filipa Flisarja

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Športnik Filip Flisar nam je potrdil, da je Monika njegovo novo dekle.
Oglej si celoten članek

Foto: mediaspeed Monika Vuk Filip Flisar ima novo dekle. Njegova nova izbranka je Monika Vuk, sicer hčerka Mirana Vuka, župana občine Zavrč. TUKAJ si lahko preberete, kaj so mu leta 2014 očitali.

Govorice, da sta z Moniko par je Flisar potrdil za Žurnal24: "Bom zelo na kratko povedal, nekaj preveč ne bi. Z Moniko se poznava že dlje časa, ker imava skupne prijatelje. Odkar sem samski, sva se družila in zdaj je to očitno postalo 'uradno'. Nisva pa par že dolgo časa, hitro je prišlo v javnost."

V šali pa je simpatični športnik še dodal: "Bolj kot ne sva tudi midva iz medijev izvedela, da sva par. (smeh)"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:17 26. Januar 2017.

    a je prijateljica od Monike še frej?

  • 11:49 26. Januar 2017.

    Sklepam, da je urednik tega žurnalčka moški, K.D. pa ga s svojimi "čari" dnevno odvrača od uredniškega dela (beri: zdrave …

  • 10:48 26. Januar 2017.

    Bom si dovolil citirat en stari srbski film: "Ostaće bez gača." (On seveda.)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.