To je o hčerinem veliko starejšem fantu rekel Đuro

Foto: Facebook zala đurić ribič
Zala Ribič Đurić je našla ljubezen svojega življenja.
Oglej si celoten članek

Lepa igralka in pevka, ki svoj prostor pod soncem išče tudi čez lužo, je ljubezen svojega življenja spoznala v njej najljubšem mestu na svetu. 

"Nerada rečem moj fant, ker ni moj, pač pa sam svoj, pa tudi fant ni, ampak je moški. Je moja ljubav (ljubezen op. a.). Čim manj želim povedati o njem, saj ga ne bi rada razkrila, potem pa ga z vso to pozornostjo pustila samega, saj se ravno odpravljam nazaj v New York. Ni znan, ni v umetnosti, kamera ga še ni videla. Je pa zelo ljubeč, ravno zame. Prav zavibrirala sva, neverjetno, in najsrečnejša sem, da sem ga našla. Res! Živela sem v New Yorku pa nisem našla enega tipa, potem pa v Piranu najdem ljubav svojega života (ljubezen svojega življenja op. a.). Če pa to ni usoda oziroma poigravanje z igro življenja," o svoji sveži ljubezni pravi Zala Ribič Đurić.

In kako mlada igralka, ki živi in ustvarja tudi čez lužo, vzdržuje to ljubezen na daljavo: "V bistvu ni toliko ljubezen na daljavo, saj pridem jaz sem, on tja, dom pa si ustvarjava v Sloveniji. Če grem za par mesecev v New York, me pa kvečjemu podpira. Pravi, da mi ne bo stal na poti, kvečjemu me usmerjal in mi pomagal."

Zaupala pa nam je tudi, kako se njena, menda veliko starejša srčna izbira, razume z njenima slavnima staršema, Tanjo in Brankom. "Veliko starejši je od mene. Ne bom povedala, koliko. Oči mu je zadnjič rekel, ti si moj najbolji drug (najboljši prijatelj op. a.). Super se razumejo in postali so najboljši prijatelji," dodaja Zala. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:42 23. Januar 2018.

    A tukaj sami ksenofoboi zavistni idiotski slovenceljni komentirajo,jas ji pa privoščim vsi srečo sveta

  • 17:44 22. Januar 2018.

    In kaj nasbi to moralo brigati , kdo te ometa ?

  • 13:56 22. Januar 2018.

    Angelina ji ga bo speljala. Od oka, čez kakšne 3 mesece.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.